Nejnovější recenze ze sekce Čtečky paměťových karet
- Fast and safe data transfer from SD card on pc, laptop or phone (usb c)
- Fast delivery, good price, satisfied, recommended
- funguje a to je dobře
- USB flash i SD bez problému
- nabíjení
- ze začátku nechtělo načítat TF kartu (asi oxidace kontaktů)
- Malý, plně odpovídající požadavku.
- Funguje, naprostá spokojenost.
Jednu mikroSD kartu vytrvale odmítá přečíst. Ve standardním slotu za použití adaptéru je ale normálně čitelná.
Odešel mi starý - koupil jsem nový - nevyžaduji žádné extrémní velikosti ani rychlosti SD karet, s 32G tedy funguje.
- malé, skladné, nepřekážející,
- Množství druhu paměťových karet
- funguje a za málo peněz
- Nemá ledku, jak můj dosavadní, ale jen drobné mínus.
Vyzkoušeno s SD kartou. V PC se zobrazuje jako více disků (tedy i prázdné sloty), což je mínus. Možná je to ale nastavením PC, nejsem odborník. Kartu přečte.
- USB 3.0, rychlost
- miniaturní rozměry
- je to Sandisk
Kompaktních čteček TFT karet není mnnoho a obzvlášť s podporou vyšších rychlostí a USB 3.
Někomu může chybět nějaké poutko nebo mu jde kartička hůře vyndávat. Mě osobně to nechybí, nikam ji nenosím a karta vykukuje asi 2 mm a jde nehtem za vyvýšenou hranu vytáhnout snadno, přesto, že uvnitř dobře drží.
Subjetkivně ji nepovažuji za moc kvalitní, po zkušenostech s produkty od Sandisk, ale není zas tak široký výběr. Různé "neznačkové" taky dlouho nevydržely a Kingston už dávno nedělá. Takže v této cenové relaci OK (pokud nebudete kupovat na Alze)
- rychlost (zvládá plnou rychlost UHS-I tj. 104 MB/s
- micro sdxc karta se špatně zandává, celkově je to není moc dobře udělané
- maximální rychlost pro oba sloty je 104MB/s dohromady tzn. nelze efektivně kopírovat z obou slotů zároveň
- splnilo očekávání
- Dobrá cena
- Možnost načtení SD a mikro karty
- Možnost připojit zařízení jak do počítače tak do mobilu
- Příznivá cena
- Funguje, tak jak má
- Hraje pěkně a nebrumí. Funguje okamžitě po připojení, netřeba žádné instalace ovladačů (Fedora Linux).
Orico ORICO-CS2D-A3
Přidáno: 15. listopadu 2023
(naposledy upraveno 15. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- speed
- 2 connectors
- Má standardní USB i USB-C konektor
- Prostě funguje.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »